Menu

Ruimte voor ondernemerschap

Twente is een innovatieve regio met een krachtig technologisch profiel en internationale ambitie. Twentse ondernemers kunnen significant bijdragen aan de Twentse economie, concludeerde de commissie Draijer (2014), die een advies over de Twentse economie schreef. De Twenteboard, het netwerk van ondernemers en regionale bestuurders maakt zich sterk voor meer werk door in te zetten op onderzoek, productie en ontwikkeling van high-tech systemen en materialen, met Universiteit Twente als broedplaats. In oktober 2014 adviseerde de cie Wientjes dat de voormalige luchthaven zich moet kunnen ontwikkelen tot een iconisch bedrijventerrein op het gebied van de moderne maakindustrie met behoud van een beperkte vliegfunctie: Technology Base Twente.

Ruimte voor ondernemerschap

De voormalige vliegbasis Twenthe kan een rol spelen in een economisch sterker en duurzamer Twente.  Het terrein biedt unieke voorzieningen en gebouwen om te ondernemen. In de navigatie aan de linkerkant, vindt u enkele voorbeelden.

Te huur!
Benieuwd of het de juiste plek voor uw onderneming of woning is? Bekijk hier ons aanbod aan panden & kavels.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.