Menu

Recreëren

Wandelroute ‘t Vaneker
’t Vaneker is een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typische Twentse coulisselandschap, houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Wilt u genieten van de prachtige natuur en van de rijke cultuurhistorie? Vraag dan hier de gratis wandelkaart aan.

Events: technologische proeftuin
De Strip en Oostkamp worden ontwikkeld tot een evenemententerrein waar techniek en innovatie zich thuisvoelen. Het gebied bestaat uit de voormalige taxibaan en verkeerstoren, de oude - en de nieuwe brandweerkazerne en acht F16–shelters. Ook Hangar 11, het munitiebunkerpark en de werkplaatsen op Oostkamp behoren tot het evenemententerrein.  Het evenemententerrein strekt zich uit over 50 hectare van de voormalige vliegbasis Twenthe en is ideaal voor  in- en als outdoor evenementen voor zowel de publieke en zakelijke markt. Meer informatie vindt u hier.

Wandelen, fietsen en paardrijden
Ten zuiden van de start- en landingsbaan wordt 130 ha groen ingericht. Dat groen verbindt de bestaande natuurgebieden van de Lonnekerberg en de landgoederen van Driene. Zo ontstaat een groot aaneengesloten natuurgebied. U kunt hier straks fietsen, wandelen of paardrijden. Er komt ook een ‘belevenispad’ met leerzame en verrassende objecten en informatie. Natuur en recreatie gaan  hand in hand in dit bijzondere natuurgebied.
Meer informatie over dit gebied vindt u hier.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.