Menu

Wonen

Aan de noordzijde van Enschede ligt een prachtig groen en rustig gebied, waar u authentiek, luxe of welstandsvrij buiten kunt wonen.

' t Vaneker
Wilt u in een fraaie bosrijke omgeving in een luisterrijke oude villa wonen, of in een zelf ontworpen huis? Kijk dan rond op 't Vaneker. In dit bijzondere gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede vindt u het zo typisch Twentse coulisselandschap, houtwallen, bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht….

Fokkerweg
Of kiest u voor totale vrijheid om uw kavel in te richten op een vrijzinnige en eigen plek, verscholen in het groen of met weidse uitzichten? Dat kan aan de Fokkerweg. Wonen aan de Fokkerweg betekent vrijheid, want de kavels zijn ruim en de bebouwing is welstandsvrij. Een buitenkans, midden in het buitengebied in Twente. De Fokkerweg is een kleinschalig bouwproject, met een tiental kavels.

Prins Bernhardpark
Tussen Oldenzaal en Lonneker ligt middenin de natuur, bij het bosgebied van de Lonnekerberg en het Haagse Bos, het Prins Bernhardpark. Op Prins Bernhardpark worden circa 25 bouwkavels en 5 bestaande panden ontwikkeld. De bestaande panden van rond 1940 hebben een onderling verwante detaillering, zoals vensters en stalen luiken. Het geheel vormt een rustieke eenheid in het bosachtige gebied.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.