Menu

Aanbesteding luchthaven twente

1 aug, 2012

Vandaag ontvangen de gekwalificeerde partijen de uitnodiging van ADT om een aanbod op te stellen voor het ontwikkelen en exploiteren van Luchthaven Twente en een bedrijventerrein. Hun aanbod moet op 3 december 2012 bij ADT binnen zijn. Na beoordeling volgt in februari 2013 de voorlopige gunning. Met deze planning is ruimschoots tijd om alle procedures af te ronden en in 2014 te kunnen gaan vliegen.

Met de uitnodigingsbrief ontvangen de gekwalificeerde bieders ook de definitieve gunningcriteria en de concessieovereenkomst die in april zijn vastgesteld door de gemeenteraad van Enschede en Provinciale Staten van Overijssel. Binnen die kaders moeten zij hun aanbod vormgeven.

De partijen krijgen vier maanden de tijd om hun aanbod te formuleren. Hiermee komt ADT tegemoet aan hun verzoek om meer tijd te krijgen voor het opstellen van hun bieding. Dit verzoek hebben zij gedaan tijdens de vierde consultatieronde die de afgelopen periode is gehouden. Hierin zijn de partijen geïnformeerd over de besluitvorming door Raad en Staten rond de aanbestedingsdocumenten en over de procedures waaronder die bij de Europese Commissie. De uitwisseling van informatie met de EC loopt. 

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.