Menu

Bestemmingsplan 't Vaneker vastgesteld

13 mrt, 2014

De gemeenteraad van Enschede heeft het bestemminsplan en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan voor ‘t Vaneker vastgesteld. Het bestemmingsplan waarborgt in wisselwerking met het beeldkwaliteitsplan de gewenste identiteit voor ’t Vaneker. De komende jaren ontwikkelt ’t Vaneker zich tot een uniek woonlandschap met ca. 260 woningen, waarvan ongeveer 40 in de bestaande panden. ’t Vaneker ligt op de grens van de stad en het buitengebied.

’t Vaneker precies wat je wilt!

’t Vaneker is een bijzondere locatie met het typische Twentse coulissen landschap. Houtwallen en bospercelen worden afgewisseld met open weiden en bouwland. Wonen en leven op ’t Vaneker biedt volledige vrijheid. Op ’t Vaneker kun je een huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een riet gedekte woonboerderij… En de diverse historische gebouwen zijn geschikt voor wonen of bedrijvigheid. 

Procedures

Het door de raad vastgestelde bestemminsplan ’t Vaneker wordt z.s.m. gepubliceerd op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en ligt daarna gedurende 6 weken ter inzage in het Stadskantoor in Enschede. Voor diegenen die eerder een zienswijze hebben ingediend  bestaat tijdens deze beroepstermijn de mogelijkheid beroep in stellen bij de Raad van State. Na afloop van deze termijn treedt het bestemmingsplan in werking en kunnen er omgevingsvergunningen door de gemeente worden verleend.

Wilt u meer informatie, dan kunt u daarvoor kijken op www.vaneker.nl of www.enschede.nl.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.