Menu

Buiten thuis op Prins Bernardpark

19 jun, 2015

Buiten thuis op Prins Bernhardpark
Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving.  Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins Bernhardpark biedt een thuis voor het goede leven. Het is een plek die je naar je hand kunt zetten. Op Prins Bernhardpark woon je midden in een natuurlijke omgeving. Je bouwt er je huis, je voelt er je thuis. Maar je leeft ook buiten, midden in de natuur beleef je de seizoenen.
Op Prins Bernhardpark ben je buiten thuis. De woningen staan op eigen uitgekiende plekken, zodat elke woning een mooie blik op het bos en op de uitgestrekte weilanden heeft. Door binnen en buiten met elkaar te verweven wordt een heel eigen thuis gecreëerd. De woningen zijn tijdloos en duurzaam. Leven op Prins Bernhardpark is buitenwonen, met een eigen thuis.

Karaktervol en boomrijk
De bijzondere woonlocatie vraagt om zelfbewuste bewoners. Het karaktervolle, boomrijke park met historie vormen samen ijzersterke elementen. De bewoners op Prins Bernhardpark hebben zelfs een eigen tennisbaan. Het geheel levert een aantrekkelijke, unieke locatie in een boomrijke omgeving op.

Meer informatie? Neem contact op met de makelaar via info@prinsbernhardpark.nl

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.