Menu

Dineren in de buitenlucht voor een goed doel

10 jun, 2015

Een heerlijk diner op een buitengewone locatie: een vliegtuighangar midden in het 130 ha grote natuurgebied! Gedekte tafels in een bijzondere ruimte waar ooit vliegtuigen stonden. Sfeervolle muziek, lachende en pratende mensen waar eerder het gebrul van vliegtuigmotoren klonk.

Mark Fox van Restaurant Fox in Denekamp en Joris ten Wolde van Quakoken gaan een nauwe samenwerking aan: acht avonden het diner verzorgen in een ruimte die daarvoor bijzonder ingericht is! Deze inrichting is verzorgd door Kringloopwinkel het Goed: tafels, stoelen, tafelkleden, het servies en het bestek: een warme, veelzijdige inrichting, waarvan alle onderdelen ook nog eens te koop zijn! Hoe leuk is dat? Restaurant Eenmaal is acht avonden open.

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 juni en van donderdag 18 tot en met zondag 21 juni.

De hangardeuren gaan om 18.30 uur open, zodat de gasten de tijd hebben even rond te kijken. Om 19.30 kan aangeschoven worden. Het diner bestaat uit vier gangen, met bij iedere gang een passende wijn. Het moet een bijzondere ervaring zijn: een heerlijk diner met Twentse producten, gezellig geroezemoes, achtergrondmuziek en dat allemaal in een sfeervol verlichte vliegtuighangar. Uniek en eenmalig! Kosten: €65,- per persoon.

Wie dit ook mee wil maken, kan voor meer informatie en reserveringen contact opnemen via email: info@restaurantfox.nl .

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.