Menu

Good Cause Rally 2015

29 jun, 2015

Zondag 5 juli is de 11de editie van de Good Cause Rally. Voor ruim 300 kinderen met een ernstige ziekte organiseert de Stichting Good Cause Rally een bijzondere dag op vliegveld Twente: Festival of Speed.

Hawker Hunter fly by & snelle bolides

Het evenement opent met een Hawker Hunter straaljager. Het toestel maakt een aantal spectaculaire fly by’s bij het evenement. Daarnaast wordt er weer een rally georganiseerd met ongeveer 60 bijzondere en snelle bolides. En de kinderen mogen mee!

Spektakel op de grond en in de lucht
Rond de lunch voert Indian Pete een bijzondere act op. Muzikaal ondersteunen Noa en Shanelle de dag (bekend van Voice Kids) en brengt DJ Deeplicious nog wat extra muziek.  Na de lunch vliegen alle kinderen mee met vliegtuigen van de Vliegclub Twente als ‘navigator’. Twee dubbeldekkers, een Pitts Special en een Great Lakes, verzorgen in de middag een fly-by. Wij hopen dat ook dit jaar deze dag weer een onvergetelijke ervaring voor de kinderen zal worden.

ADT is blij een bijdrage te kunnen leveren aan deze bijzondere dag. Wij steunen de stichting Good Cause Rally in hun doelstellingen. De Good Cause Rally begon in 2005 met een rondritje in Twente met patiëntjes van het ziekenhuis Enschede. In de loop van de jaren groeide het uit tot het huidige ‘Festival of Speed’. Het ‘Festival of Speed’ kwam tot stand in samenwerking met de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker), de Jeugdreuma Vereniging en de Hartstichting. 

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.