Menu

Good Cause Rally op 6 juli 2014

6 jul, 2014

Vandaag, 6 juli, vond de tiende editie van de Good Cause Rally plaats. Op deze dag organiseerde de Stichting Good Cause Rally voor ruim 300 kinderen met een ernstige ziekte een bijzondere dag op vliegveld Twente.

Hawker Hunter fly by & snelle bolides
Het evenement werd vanmorgen geopend met een Hawker Hunter straaljager. Het toestel maakte om 10.30 een aantal spectaculaire fly by’s bij het evenement. Op de baan startte wethouder Jeroen Hatenboer voor de vijfde keer de rally. Ongeveer 60 bijzondere en snelle bolides, van een classic racer uit 1932 tot de nieuwste Nederlandse Vencer Sarthe gingen van start. De kinderen genoten zichtbaar van hun rit over de start- en rolbanen van het vliegveld.

Spektakel op de grond en in de lucht
Rond de lunch katapulteerde Indian Pete zijn door straaljagermotoren aangedreven truck over de startbaan en liet een Monster Truck zijn kunsten zien. Good Cause Rally ambassadeur Thomas Berge bracht enkele nummers ten gehore op het podium. Aansluitend speelden Johnny & the Gangsters vanaf een blauwe Amerikaanse slee een lekker stukje rock & roll. Na de lunch mochten alle kinderen meevliegen met vliegtuigen van de Vliegclub Twente als ‘navigator’. Twee dubbeldekkers, een Pitts Special en een Great Lakes, verzorgden in de middag een fly-by.

Zo leverde ook dit jaar dit prachtige initiatief weer een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.

Stichting Good Cause Rally
De Good Cause Rally begon in 2005 met een rondritje in Twente met patiëntjes van het ziekenhuis Enschede. In de loop van de jaren groeide het uit tot het huidige ‘Festival of Speed’. Het ‘Festival of Speed’ kwam tot stand in samenwerking met de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker), de Jeugdreuma Vereniging en de Hartstichting. ADT is blij een bijdrage te kunnen leveren aan deze bijzondere dag. Wij steunen de stichting Good Cause Rally in hun doelstellingen.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.