Menu

Good Cause Rally zeer geslaagd

5 jul, 2015

De 11de editie van de GoodCauseRally was weer zeer geslaagd. Voor ruim 300 kinderen met een ernstige ziekte kwam met het Festival of Speed een droom uit. de Stichting GoodCauseRally organiseerde deze bijzondere dag op de voormalige vliegbasis Twenthe.

Hawker Hunter fly by & snelle bolides

Zondagochtend hoorden verschillende Twentenaren twee straaljagers overvliegen: twee Hawker Hunter straaljagers vlogen boven Twente en openden zo het evenement. Op de voormalige vliegbasis Twenthe maakten ze een spectaculaire fly-by. Ruim 60 bijzondere en snelle bolides deden weer mee aan een rally. De aanwezige kinderen mochten mee! Wethouder Jeroen Hatenboer opende in de ochtend als starter de GoodCauseRally 2015 en dat deed hij door iedere deelnemer even enthousiast weg te vlaggen!

Spektakel op de grond en in de lucht
Noa en Shanelle luisterden de dag muzikaal op (bekend van Voice Kids) en DJ Deeplicious bracht nog wat extra muziek. Na de lunch mochten alle kinderen mee met vliegtuigen van de Vliegclub Twente als ‘navigator’. Twee dubbeldekkers, een Pitts Special en een Great Lakes verzorgden in de middag een fly-by. Zo nu en dan viel er een bui, maar over het algemeen werkte het weer vandaag geweldig mee.

Trots
Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bijzondere dag door een deel van ons terrein beschikbaar te stellen. Het is prachtig om alle blije kinderen te zien; door onze medewerking staan wij achter de doelstellingen van de Stichting GoodCauseRally.

De Stichting
De GoodCauseRally begon in 2005 met een rondritje in Twente met patiëntjes van het ziekenhuis Enschede. In de loop van de jaren groeide het uit tot het huidige ‘Festival of Speed’. Het ‘Festival of Speed’ kwam tot stand in samenwerking met de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker), de Jeugdreuma Vereniging en de Hartstichting.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.