Menu

Kap- en snoeiwerkzaamheden op Prins Bernhardpark

23 dec, 2014

Area Development Twente (ADT) heeft in de afgelopen weken kap- en snoeiwerkzaamheden uitgevoerd op Prins Bernhardpark. Deze werkzaamheden waren nodig om detectie onderzoek door het ministerie van Defensie mogelijk te maken in het eerste kwartaal van 2015. En om aansluitend op het detectie onderzoek in maart/april van 2015 bodemsanering mogelijk te maken. Voor de bodemsanering moet veel grond afgegraven worden. Hierdoor is het noodzakelijk om delen van het gebied vrij te maken van beplanting.

Helaas zijn aan de randen van het perceel ook tussen de tien en vijftien bomen gekapt. Dit was niet de bedoeling. Wij betreuren dit ten zeerste. ADT beoogt dat Prins Bernhardpark een woonlocatie wordt met een kwalitatief hoogwaardig leefklimaat in een groene omgeving. Het bestaande groen en het nieuwe groen is hierbij van groot belang. In samenspraak met de bewoners en omwonenden van Prins Bernhardpark zal Area Development Twente de mogelijkheden voor de toekomstige inrichting van het groen en van herplant verkennen.

U vindt hier vragen en antwoorden over de werkzaamheden.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.