Menu

Start selectiefase aanbesteding EHS

25 jun, 2014

Op 23 juni jl. is de eerste fase -de selectiefase- van de aanbesteding gestart voor de uitvoeringswerkzaamheden voor de Ecologische Hoofdstructuur in een van de grootste deelgebieden van ADT. Na deze fase wordt met de partijen die hieruit voortkomen, het gunningstraject ingezet. In oktober wordt volgens planning gestart met het werk, dat een jaar later klaar moet zijn. Informatie over de publicatie en de samenvatting van het werk is te vinden op de site van TenderNed.

Ten zuiden van de luchthaven wordt circa 130 hectare groen zo ingericht, dat behoud en ontwikkeling van de biodiversiteit mogelijk is. Er wordt hiermee een verbinding gemaakt tussen de bestaande natuurgebieden van de Lonnekerberg en de landgoederen van Driene. Op deze manier ontstaat een groot aaneengesloten gebied, waar planten en dieren zich vrij kunnen ontwikkelen. De vroegere waterhuishouding wordt zoveel mogelijk in ere hersteld. In tegenstelling tot de huidige situatie, wordt het gebied beleefbaar voor iedereen. Recreatie en natuur vloeien in elkaar over, waardoor fietsen en wandelen hier echt een bijzondere ervaring worden.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.