Menu

Succesvolle verkoop 't Vaneker

14 feb, 2015

In ’t Vaneker zijn sinds de start verkoop 6 historische gebouwen en 5 kavels verkocht. Mede door het onherroepelijke bestemmingsplan eind vorig jaar zijn veel lopende opties voor woningen en kavels verzilverd tot verkoop. ’t Vaneker verwelkomt haar eerste nieuwe bewoners! De meeste kopers van de historische gebouwen wonen er al en zijn gestart met de verbouwing van hun woning. De kavelkopers steken de komende maanden ook de schop in de grond voor de bouw van hun landhuizen.

Nog meer gebouwen en kavels in verkoop
Op dit moment zijn er nog twee gebouwen te koop. Binnenkort worden vier nieuwe gebouwen in verkoop gebracht. Dit zijn Z66, Z18, Z74 en Z21, allen in ‘t Vaneker. Ook Z31 is in verkoop. Dit gebouw heeft de bestemming wonen met de functie-aanduidingen ‘gemengd’ en ‘zorgwoning’.

Er is nu al belangstelling uit de markt voor deze gebouwen. Wil je direct op de hoogte blijven van de start-verkoop? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Van de kavels die sinds december in verkoop zijn, zijn er inmiddels 6 in optie. De kavels bieden wonen met uitzicht op het Twentse landschap. Ze liggen tegen de bosrand of kijken uit op het water. De grootte van de kavels varieert van ruim 730 m2 tot bijna 2.450 m2.

Wil je meer weten over historische gebouwen en kavels in ‘t Vaneker? Ga hier naar de website

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.