Menu

Topteam en Kwaliteitsteam presenteren adviezen

29 okt, 2015

Door focus en samenwerking zal de Technology Base Twente zich succesvol kunnen ontwikkelen. Dat is de essentie van de voortgangspresentaties die Topteam en Kwaliteitsteam op 27 oktober aan belangstellenden, waaronder raad- en statenleden hebben gegeven.

Nu het gebiedsprofiel en de spelregels voor gebiedsontwikkeling gereed zijn, kunnen actief partijen worden geworven op het gebied Hightech Systems and Materials (HTSM) en Advanced Materials and Manufacturing (AMM). Om dit cluster voor Twente verder te versterken en vestiging in de regio aantrekkelijk te maken heeft het Topteam haar eerste vier adviezen ontwikkeld die vanaf nu uitgevoerd kunnen worden.

Parallel hieraan werkt het Kwaliteitsteam met de eigenaren en huurders aan het samenhangend beeld en de uitstraling van het gebied. Daarnaast werken provincie en gemeente aan onder meer het behoud van de vliegfunctie en tussentijdse ontwikkelingen zoals Aeronextlife.

Beeldkwailteitplan, folder en HTSM-AMM vindt u in de bibliotheek.

Lees hier het volledige bericht.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.