Menu

Bestemmingsplan Fokkerweg vastgesteld

3 feb, 2014

De gemeenteraad van Enschede heeft het bestemmingsplan ‘Overmaat-Fokkerweg’ vastgesteld. Het onderdeel Fokkerweg is inmiddels in werking getreden. Tegen dit onderdeel is binnen de wettelijke termijn geen beroep ingesteld. In verband hiermee zijn er voor de Fokkerweg geen planologische beletselen meer voor het in behandeling nemen van bouwvergunningen door de Gemeente Enschede.

Kavels Fokkerweg: vrij wonen


De kavels van de Fokkerweg liggen in het hart van Twente. Op de kavels mag welstandsvrij worden gebouwd. De Fokkerweg bestaat uit een tiental kavels in het buitengebied tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal, met het dorp Lonneker op 2,5 kilometer afstand. Het is een kleinschalig bouwproject dat door de combinatie van ligging in het buitengebied en vrijheid in bebouwing bij uitstek geschikt is voor mensen die vrij willen wonen. En die ook hun buren die vrijheid gunnen.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.