Menu

Eerste zakenvliegtuig landt op Twente Airport

1 mei, 2016

Zondag 1 mei is het eerste zakenvliegtuig geland op Twente Airport. Een Cessna 680 Sovereign vloog vanuit Engeland en landde om 11.00 uur. Rond 12.00 uur vloog het vliegtuig met passagiers weer door naar Italië. Omdat het het eerste zakenvliegtuig is dat land onder de nieuwe ontheffing voor civiel medegebruik van het militaire luchtvaartterrein werd de business jet gedoopt. Traditiegetrouw gebeurt dat door het maken van een waterboog met twee crashtenders. Interim luchthavendirecteur Meiltje de Groot: ‘Deze eerste landing is een mijlpaal voor Twente Airport.  Voor het internationaal georiënteerde bedrijfsleven in Twente is bereikbaarheid van groot belang. Directe verbindingen vanuit Twente leveren aanzienlijke tijdwinst flexibiliteit voor bedrijven op’. 

De chartermaatschappijen ASL, BBJet Aviaton en Exxaero mogen vanaf 15 april jl. vliegen met zakenvliegtuigen op Twente Airport.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.