Menu

Natuurexcursie 'Vogels' a.s. zaterdag

26 mei, 2015

Zaterdag 30 mei a.s. organiseert Natuur in de Steigers een vroege natuurexcursie over vogels. Aanvang is 05.00 uur aan de Vliegveldweg 333 in Enschede. Tijdens de wandeling hoort en ziet u voor zonsopgang diverse vogelsoorten. Het gaat om graslandvogels als veldleeuwerik, graspieper en gele kwikstaart, vogels van ruigten als roodborsttapuit en kneu en vogels van bossen als appelvink, boompieper en geelgors. Ook gaan we op zoek naar de levendbarende hagedis. De 130 ha nieuw in te richten natuur (EHS) op de voormalige vliegbasis Twenthe is vanaf eind 2015 toegankelijk voor publiek; daarvoor worden regelmatig natuuractiviteiten gepland.

Praktische informatie:

  • Aanmelden via natuur@adttwente.nl of www.natuurindesteigers.nl t/m donderdag 28 mei (zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn).
  • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie.
  • Kosten: €5,- p.p., kinderen gratis. Graag vooraf voldoen bij de ecoloog. De kosten dekken een drankje, koek en een deel van de kosten van de ecoloog.
  • Duur: ca. 2 tot 2,5 uur.
  • Tip: trek stevige schoenen of laarzen en  eventueel regenkleren aan!

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten en weetjes? Volg Natuur in de Steigers dan op Facebook.com/natuurindesteiger of via Twitter: @NatuurinSteiger.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.