Menu

Ondertekening intentieverklaring

12 feb, 2013

De Reggeborgh Groep en ADT hebben de intentieverklaring voor Luchthaven Twente getekend. Het tekenen van de verklaring moet uiteindelijk leiden tot de exploitatie van Luchthaven Twente. Beide partijen vinden een luchthaven van groot belang voor de economische ontwikkeling en de werkgelegenheid in Twente. De exploitatie van de luchthaven moet als een vliegwiel voor de economie  van de regio werken. Met de ondertekening spreken Reggeborgh en ADT hun vertrouwen uit om uiterlijk 28 maart 2013 de Concessieovereenkomst te kunnen sluiten.

Onderzoek naar biedingenfase

Naast het tekenen van de intentieverklaring heeft ADT in opdracht van Gedeputeerde Staten van Overijssel en B&W van Enschede onderzoek gedaan naar het uitblijven van een bod tijdens de biedingenfase van de aanbesteding. Uit het onderzoek blijkt dat de drie partijen die meededen in de biedingenfase vooral om bedrijfseconomische redenen afhaakten.

Ondernemers in Twente houden een betoog voor de betekenis van Luchthaven Twente voor de regio. Luchthaven Twente creëert economie en werkgelegenheid voor Twente.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.