Menu

Overzicht allianties Alliantiefabriek

29 feb, 2016

Op 25 januari vond de Alliantiefabriek ‘Rentmeesters Gezocht’ plaats op de voormalige vliegbasis Twenthe op initiatief van Area Development Twente (ADT). Meer dan 60 deelnemers van diverse organisaties kwamen samen in een heuse shelter. Zij wisselden ideeën uit over hoe de rijke cultuurhistorie en de landschappelijke kwaliteit in de driehoek Enschede – Hengelo - Oldenzaal levend gehouden kan worden. Er bleek ontzettend veel vraag en aanbod aanwezig, dat ingezet kan worden voor het gebied.

Samen met vele betrokken partijen als (historische) verenigingen, creatieve ondernemers, kennisinstellingen en bewoners uit de omgeving zijn er maar liefst 16 samenwerkingsverbanden opgetekend: Allianties. Al deze allianties zijn, samen met het opgehaalde vraag en aanbod verwerkt in een prachtig document wat u hier kunt terugvinden.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.