Menu

Raad en Staten gaat met u in gesprek over het advies van de Commissie van Wijzen

8 nov, 2014

Nadat de Commissie van Wijzen op 30 oktober jl. haar advies 'Technology Base Twente' met betrekking tot de gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente heeft gepresenteerd zijn nu de gemeenteraad van de gemeente Enschede en Provinciale Staten van Overijssel (Raad en Staten) aan zet. Zij moeten dit advies te bespreken en de besluitvorming voorbereiden. De Commissie van Wijzen heeft in haar voorbereidingen alle bij hen bekende belanghebbenden uitgenodigd voor een gesprek.

Nu het advies er ligt, willen Raad en Staten graag ook van u horen wat uw opvatting over dit advies is. Dit gaat gebeuren tijdens een bijeenkomst op 13 november a.s. vanaf 17.00 uur waarin een brede reflectie op het advies zal plaatsvinden. Daarvoor worden alle betrokkenen uitgenodigd. Raad en Staten nodigen u daarom van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u hier verder lezen.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.