Menu

Reggeborgh heeft overeenstemming met een luchthavenoperator

28 mrt, 2013

De Reggeborgh groep van Dik Wessels heeft een intentieovereenkomst getekend met een luchthavenoperator, Aviapartner. 

Aviapartner

Aviapartner is een onderneming met een lange historie in de luchthavenindustrie en is actief op 30 luchthavens in Europa waar zij jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers afhandelen. De onderneming heeft een omzet van bijna € 400 miljoen en is één van de belangrijkste onafhankelijke afhandelaars in Nederland en werkzaam op Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport.  

Dik Wessels: “Wij zijn blij met deze samenwerking met een ondernemende partner die  veel luchthavenkennis bezit. Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden voor vliegveld Twente en willen er een unieke luchthaven van maken”.  

Vertrouwen

ADT heeft het bericht van Reggeborgh positief ontvangen en ziet een unieke combinatie die voldoet aan de gestelde kwalificatie-eisen. Reggeborgh is een kapitaalkrachtige partij met veel ervaring op het gebied van het ontwikkelen van bedrijventerreinen en Aviapartner bezit de expertise om een luchthaven te exploiteren. De voorzitter van het ADT bestuur, Peter den Oudsten, juicht deze stap in het proces toe. "De samenwerking tussen deze partijen onderstreept het vertrouwen van het bedrijfsleven in de potentie van Luchthaven Twente".

De contractbesprekingen tussen ADT en het consortium lopen nog en zullen nog tijd vergen om alle openstaande punten af te handelen.

Informatie

De brief van ADT aan colleges van GS en B&W vindt u hier.

De brief van B&W aan de gemeenteraad van Enschede vindt u hier.

De brief van GS aan Provinciale Staten vindt u hier.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.