Menu

SBIR innovatie competitie

17 mei, 2016

De provincie Overijssel, de gemeente Enschede en Area Development Twente (ADT) hebben de ambitie het korte afstand vervoer in en tussen economische kernen in Twente te verbeteren. In de vorm van een SBIR innovatie-competitie (Small Business Innovation Research) dagen zij, samen met het Ministerie van Economische Zaken, ondernemers uit een oplossing te ontwikkelen die het ‘laatste mijl vervoer’ aantrekkelijk en betaalbaar maakt voor reizigers. Er is in totaal een budget van 900.000 euro incl. btw beschikbaar. Ondernemers met de beste voorstellen krijgen de kans een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en eventueel later hun product verder te ontwikkelen. De uitvraag is inmiddels gestart.

Geïnteresseerde marktpartijen kunnen voor meer informatie over de opgave, procedure en voorwaarden terecht op www.rvo.nl<http://www.rvo.nl> en op TenderNed. Voorstellen kunnen worden ingediend tot 31 mei 2016,17:00 uur bij de RVO via SBIR@rvo.nl.

Aanvullende informatie, zoals de presentatie van de informatiebijeenkomst van 10 mei 2016, is hier te vinden.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.