Menu

Verlenging concessieovereenkomst

17 mrt, 2014

De termijn voor vervulling van de opschortende voorwaarden van de concessieovereenkomst is verlengd. Op 24 maart liep de 180-dagen termijn af die daarvoor in de concessieovereenkomst is opgenomen.

De overeenkomst biedt ADT en Exploitatiemaatschappij Vliegveld Twente de mogelijkheid de overeenkomst te verlengen, indien die opschortende voorwaarden nog niet vervuld zijn. En dat is het geval. Er is nog geen uitspraak van de Europese Commissie en er is ook nog geen onherroepelijk Luchthavenbesluit.  ADT en EVT hebben vastgesteld dat die procedures meer tijd vergen en hebben besloten de overeenkomst te moeten verlengen. De termijn waarbinnen de opschortende voorwaarden vervuld moeten zijn, is verlengd met 365 dagen, ingaande 24 maart 2014. Uiterlijk na afloop van de eerste 160 dagen (2 september 2014) treden partijen in overleg om na te gaan of er voldoende zicht op vervullingen van de opschortende voorwaarden is.

Deze verlenging laat het bestuurlijk kader onverlet dat er eind 2014 gevlogen moet kunnen worden, evenals de inzet van partijen om voorjaar 2016 de eerste commerciële vluchten te kunnen uitvoeren.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.