Menu

Voortgangsbericht zomer 2017

16 jun, 2017

In 2010 vond de grondoverdracht van de voormalige vliegbasis Twenthe plaats van het Rijk naar de provincie Overijssel en de gemeente Enschede, die daarvoor de gemeenschappelijke regeling Area Development Twente (ADT) hebben opgericht. ADT heeft de opgave het gebied integraal te ontwikkelen tot een vliegwiel voor een economisch sterker en duurzamer Twente, dat verbonden is met het landschap van het Lonnekerland.

De voormalige vliegbasis wordt ontwikkeld tot een drietal bijzondere woonparken, nieuwe natuur, evenemententerrein en Technology Base; een internationale ontwikkel-, test-, demonstratie- en productiezone voor advanced materials & manufacturing (AMM), Safety & Security, Unmanned Vehicles en luchthaven gebonden bedrijvigheid, met gebruik van de start- en landingsbaan en een zakelijk en recreatief vliegveld.

Dit voortgangsbericht geeft de huidige stand van zaken weer van deze gebiedsontwikkeling. U kunt 't hier downloaden.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.