Menu

Werkparken

Wie heeft De Strip en Oostkamp gekocht?
De familie van Eck uit Maarssen heeft 50 ha bestaand vastgoed en voorzieningen gekocht. Het gaat om ‘De Strip’ met daarop de voormalige taxibaan en verkeerstoren, de oude - en de nieuwe brandweerkazerne en acht F16–shelters. Ook Hangar 11, het munitiebunkerpark, de werkplaatsen op Oostkamp en het voormalige platform voor vliegtuigen ten noorden van de voormalige terminal behoren tot de koop.

Wat zijn de plannen van Van Eck?
Van Eck wil het bestaande vastgoed en de voorzieningen stap voor stap ontwikkelen tot een 'Engineering Playground. Dit concept omvat een combinatie van technologie en innovatieve bedrijvigheid, leisure met zakelijke events en hoogwaardige publieksevenementen.

Worden de oude gebouwen zoals de oude verkeerstoren afgebroken?
Deze gebouwen en voorzieningen zoals de voormalige taxibaan dragen bij aan het bijzonder karakter van dit gebied. Juist die specifieke entourage wil De Familie van Eck behouden. Er zal daarom vooral sprake zijn van hergebruik van deze gebouwen en voorzieningen.

Om hoeveel nieuwe arbeidsplaatsen gaat het in dit gebied?
De Familie Van Eck heeft ruime marktervaring op de zakelijke én particuliere markt. De eerste arbeidsplaatsen zijn inmiddels een feit. Maar om hoeveel nieuwe arbeidsplaatsen het in de toekomst precies gaat, is nu nog niet te zeggen. Het gebied wordt stap voor stap ontwikkeld.

Zie ook: www.vliegveldtwenthe.nl.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.