Menu

Fokkerweg

Het plangebied is ca. 1,3 ha groot en ligt wat verscholen. De Fokkerweg zelf is een doodlopende weg. In het verleden was hier onder andere de parkeervoorziening van het vroegere zwembad van de militaire basis. Een deel van de verharding wordt hergebruikt om een nieuw pleintje te maken. Het gebied is deels omzoomd met houtwallen die zijn versterkt met nieuwe aanplant en die privacy en beschutting bieden.

Variatie

De bestaande bebouwing aan de overkant van het plangebied is zeer divers. Het varieert van riante woningen buitenaf tot kleinere eenvoudige chaletachtige woningen. De vrijheid van een groter perceel buitenaf leidt tot een variatie van bijbouwen en activiteiten, met ruimte voor moestuinen, het hobbymatig houden van dieren of klussen aan boot of auto. Een omgeving die ruimte biedt voor eigen individuele keuzes. Het gebied Fokkerweg is een locatie voor de vrijbuiter in het buitengebied, niet ver van de stad.

Welstandsvrije bouwkavels te koop!

In het plangebied Fokkerweg zijn 10 á 15 bouwkavels voorzien. De kavels kunnen variëren in breedte en grootte. De kavels zijn welstandsvrij en er is veel vrijheid in bebouwingsvoorschriften. Zo ontstaat variatie in de bebouwing zelf, maar ook in de situering op de zeer diepe kavels. Het gaat daarbij steeds om een invulling van een particuliere woning, waarbij ruimte wordt gegeven voor bijgebouwen. Vrijheid en mogelijkheden voor individuele keuzen staan voorop. U kunt hier al een kavel van 630 m2 kopen vanaf € 126.000,- incl. BTW!

Kijk hier voor meer informatie en contactgegevens.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.