Menu

Prins Bernhardpark

Het 10 ha grote complex Prins Bernhardpark ligt tussen Oldenzaal en Lonneker, midden in de natuurlijke omgeving, nabij het bosgebied van de Lonnekerberg en het Haagse Bos. Het dorp Lonneker ligt dichtbij en heeft basisvoorzieningen. Daarnaast liggen Enschede en Oldenzaal met hun meer uitgebreide voorzieningen ook vlakbij.  Ook ligt de A1 op 5 minuten rijden. De groene bosrijke omgeving met oude bomen creëert de mogelijkheid om “buiten in de natuur” te wonen. De nabij gelegen golfbanen van ’t Sybrook versterken dat gevoel.

Verschillende oorspronkelijke elementen van het als ‘Nordlager’ gebouwde legeringskamp zijn nog duidelijk zichtbaar. De meeste gebouwen zijn kort na 1940 gebouwd. De 5 nog bestaande panden zijn allemaal vrijstaande gebouwen en hebben een onderling verwante detaillering, zoals vensters en stalen luiken. Ook het materiaalgebruik is identiek. Dat creëert een rustieke cultuurhistorische eenheid in het bosachtige gebied, met de kenmerkende lanen en zichtlijnen. De historische panden worden in het plan ingepast en komen op termijn in de verkoop.

In het gebied is verder ruimte voor 25 tot 30 kavels. Aan de noordzijde zijn randkavels geprojecteerd. Mooie ruime kavels met een prachtig uitzicht over de landerijen ten noorden van het gebied. Aan de zuidzijde van het gebied zijn boskavels ingepland. Deze zeer grote kavels bieden de gelegenheid tot het maken van een prachtige woning in een bosrijke omgeving. De afmeting van zowel de rand- als de boskavels kan in de meeste gevallen zelf bijgesteld worden. Het historische groene karakter van het gebied wordt zoveel als mogelijk behouden, zodat het een unieke plek blijft om te wonen in de natuur.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.