Menu

't Vaneker

In 't Vaneker worden de bijzondere kwaliteiten van het landschap benut voor een  hoogwaardige woonomgeving. 't Vaneker richt zich op de bovenkant van de markt. Op enkele gebieden kan ook sprake zijn van een niche die daar wat van afwijkt.
De mensen die zich thuisvoelen in 't Vaneker willen graag buitenaf  wonen in een omgeving met veel gelijkgestemden en voorzieningen in de stad onder handbereik. Deze ontwikkeling maakt Enschede nog aantrekkelijker als woonstad. Dat draagt bij aan de sociaal economische structuurversterking van Enschede.

Voorheen Zuidkamp
De ontwikkeling van Zuidkamp is integraal onderdeel van de ontwikkeling van het 't Vaneker. Zuidkamp is één van de enclaves die in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers is gebouwd. Het voormalige legeringscomplex is qua ligging en stijl zo onopvallend mogelijk gemaakt en het gebied heeft  een landelijke uitstraling. De bestaande historische gebouwen hebben bijna allemaal circa 60 cm dikke muren, een betonnen dak en stalen luiken en deuren.
ADT werkt in de ontwikkeling van 't Vaneker nauw samen met de gemeente Enschede.

Panden en kavels te koop!
Er zijn kavels én bestaande gebouwen te koop. Het bestemmingsplan voor het gebied is per 9 mei 2014 in werking getreden. Dat betekent dat de gemeente Enschede omgevingsvergunningen kan verlenen voor de bouw of verbouw van bestaande panden op 't Vaneker tot woningen.
De totale looptijd van de uitgifte wordt geschat op 15 tot 20 jaar.

Kijk ook op www.vaneker.nl.

Deze website wordt niet meer onderhouden

De website www.adttwente.nl is niet meer actueel en wordt ook niet meer onderhouden. Actuele informatie over GR Technology Base (voormalig Area Development Twente) vindt u op www.gr-technologybase.nl

GR Techology Base

Prijsaanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.

Bezichtiging aanvragen

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht
Uw verzoek is verstuurd.